freelance social media marketeer

Social Media Marketeer

Een hogere engagement en meer fans, verkopen en leads?

PLAN EEN AFSPRAAK

Wat is social media marketing?

Met social media marketing kan jouw bedrijf Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram inzetten voor het genereren van meer naamsbekendheid, verkopen of leads. Social media is een kanaal waarmee je op een snelle manier kan communiceren met een potentiële klant. De interactieve vorm van communicatie zorgt voor klantloyaliteit en meer verkopen.

Social media advertising

Social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter bieden diverse mogelijkheden om advertenties te laten zien aan een specifieke doelgroep. Met de inzet van advertenties kan je op een slimme manier content promoten. Zo kun je bijvoorbeeld advertenties richten op branding, het genereren van downloads of het communiceren van acties.

Social media advertising en retargeting

Een zeer effectieve manier van social media advertising is retargeting. Met de inzet van retargeting kun je advertenties op social media laten zien aan potentiële klanten die je website al een keer bezocht hebben. Zo blijft je bedrijf continu onder de aandacht van je doelgroep met als gevolg meer verkopen of leads.

Mijn expertise als freelance social media marketeer

Miljoenen Nederlanders maken dagelijks gebruik van social media. Een grote kans dat ook jouw doelgroep op social media zit. Als freelance social media marketeer kan ik je helpen met het opzetten en uitbouwen van je social media strategie.

Mijn expertises:

  • Ontwikkelen van een social media plan.
  • Opzetten van social media advertising met geavanceerde targeting
  • Opzetten van effectieve remarketing campagnes.
  • Verhogen van jouw online fanbase en engagement.
  • Uitvoeren van social media monitoring en webcare.

Lees hier mijn blog over de voordelen van een freelance online marketeer.

Wil jij een social media marketeer inhuren?

Wil jij starten met adverteren op social media of meer rendement halen uit lopende campagnes? Ik kom graag een keer langs om te praten over de mogelijkheden van social media marketing.

PLAN EEN AFSPRAAK

Kop koffie drinken?

Ik kom graag een keer langs om te praten over de mogelijkheden van social media marketing.


Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Open WhatsApp
1
Direct contact?
Hoi, kan ik je misschien ergens mee helpen?