Freelance SEO Specialist

Freelance SEO Specialist

Beter gevonden worden in Google zonder te betalen per klik?

PLAN EEN AFSPRAAK

Wat is de toegevoegde waarde van SEO?

Wanneer je goed gevonden wordt in Google op relevante zoektermen zal je website meer bezoekers trekken en verkopen of leads genereren. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) ben je minder afhankelijk van betaald zoekverkeer. Investeringen in SEO hebben een positief effect op lange termijn. Hierdoor genereer je een continue stroom van bezoekers naar je website, ook als je tijdelijk minder te besteden hebt.

Als Freelance SEO Specialist kan ik jouw bedrijf helpen om inzicht te krijgen in hoe je website presteert in Google. Samen met jou ga ik op zoek naar de beste zoekwoorden voor het genereren van bezoekers, verkopen of leads.

Onpage SEO optimalisatie

Zoekmachines indexeren websites op basis van onpage en offpage SEO. Onpage SEO bestaat uit het optimaliseren van de techniek, content en gebruiksvriendelijkheid op een website. Denk hierbij aan de mobiele vriendelijkheid, laadtijd, URL’s en structuur van een website.

Offpage SEO optimalisatie

Offpage SEO bestaat uit alle activiteiten die buiten de website om geoptimaliseerd kunnen worden. Door het optimaliseren van offpage SEO zorg je dat je website door Google gezien wordt als een autoriteit op het internet. Autoriteit creëer je door het werven van externe links naar je website. Het schrijven van blogs op externe websites en een goede inzet van social media zijn goede manieren voor het werven van links.

De voordelen van een Freelance SEO Specialist

Google komt continu met nieuwe richtlijnen voor websites om goed gevonden te worden. De snelheid waarin deze ontwikkelingen plaatsvinden zijn voor veel bedrijven niet bij te houden. Met de inzet van een Freelance SEO Specialist zorg je voor (tijdelijk) extra kennis en capaciteit. Het optimaliseren van SEO vraagt om een langetermijnstrategie en aanpak. Een freelancer kan focus houden op de prestaties van zoekwoorden en kan resultaten snel monitoren, rapporteren en optimaliseren. Hierdoor bespaar jij veel tijd en behoud je grip op resultaat.

Hoe ziet een SEO-traject eruit?

SEO kan ik op verschillende manieren optimaliseren. Dit is afhankelijk waar jij mij als freelance SEO-specialist voor wilt inzetten. Vaak ziet een SEO-traject er als volgt uit:

  • Websitescan en nulmeting via Google Search Console.
  • SEO adviesrapport en plan van aanpak.
  • SEO mapping en concurrentieanalyse.
  • Uitvoering van het SEO plan.
  • Monitoring en rapportages.

Wil jij een SEO Specialist inhuren?

Wil jij starten met het optimaliseren van jouw organische posities in Google en wil je meer bezoekers, verkopen of leads genereren? Ik kom graag een keer langs om te praten over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie.

PLAN EEN AFSPRAAK

Kop koffie drinken?

Ik kom graag een keer langs om te praten over de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie.


Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Ferdi ken ik al vanaf 2006. Hij is sinds deze periode erg betrokken geweest bij Bint en heeft elke keer weer zijn toegevoegde waarde bewezen.

Freelance Online Marketeer - Testimonial Joep Kuijsters
Joep Kuijsters
Eigenaar bij Bint Select
semrush specialist seo
Open WhatsApp
1
Direct contact?
Hoi, kan ik je misschien ergens mee helpen?